Gespot: de 3 leukste campings op Goeree

Ook al is het seizoen zo goed als voorbij, toch vind ik het leuk om de 3 leukste campings op Goeree Overflakkee met jullie te delen. Misschien voor volgend jaar toch? Een moeilijke keuze was het niet, want de afgelopen 2 jaar hebben we er aardig wat bezocht. Ik heb er 3 geselecteerd die in verschillende categorieën vallen. Misschien zit er eentje bij die ook voor jou geschikt is!

  1. Camping De Grevelingen, een hele fijne camping waar we al meerdere keren zijn geweest. Het is best een grote camping met veel vaste plaatsen. Maar kom je met een camper, zoals wij, is er altijd wel een plekje. Voor de kids is het een paradijs. Ze kunnen krabbetjes vangen en poedelen op het kleine strandje naast de camping. En hebben ze dan nog energie? Dan kunnen ze zich uitleven in de speeltuin, mét groot springkussen!

IMG_0080-2-900x5002. Camping het Vogelnest. We zijn er één keertje geweest en dat beviel goed! Het is een hele rustige camping; zo eentje waar je gaat staan als je op zoek bent naar ruimte en rust. En soms is dat juist precies wat je wilt. De camping is niet speciaal gemaakt voor  kinderen, maar natuurlijk kunnen ze er naar hartelust fietsen en voetballen.

camping_plattegrond33. Achter de duinen van Ouddorp ligt het Drive in Camperpark. Deze camping is het hele jaar open en je checkt er in voor de uren die je er verblijft. Super handig! Wij waren er onlangs en betaalden voor 24 uur net 20 Euro. Het is er wel eentje die alleen voor campers geschikt is dus ben je met een tent? Kan je beter naar de camping aan de overkant (de Klepperstee).

Overzicht foto De Klepperstee, gemaakt op 18 augustus

En jij, op welke camping sta je het liefste als je op Goeree bent?

Foto’s :
Camping de Grevelingen
Camping ’t Vogelnest
Drive inn de Kepperstee

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s