Het wordt serieus!

Zo langzaam aan wordt alles steeds serieuzer. Daarom is het tijd voor een update!

De afgelopen weken hebben we diverse makelaars over de vloer gehad en hebben daarmee een indicatie van de prijs die we gaan vragen voor ons huis. Valt niet tegen, maar ook niet mee. Wij hebben in 2008, net voor de crisis, gekocht, en dat merk je. Zo simpel is het. Gelukkig trekt de markt weer aardig aan, zodat we ons verlies wel beperkt kunnen houden. Het is zuur, maar dat hebben we allang geaccepteerd. En tenslotte …. het is maar geld. Geluk is een veel groter goed.

Maar beste lezer, nu je hier toch bent! Weet je iemand die in een licht, ruim, bijzonder en groot (bijna 200 m2) huis wil wonen in 070? Vlak bij het mooie Zuiderpark, op 20 minuutjes fietsen van het centrum en Centraal Station? Dan weet ik er nog wel eentje te koop 🙂

IMG_0228

En dan Goeree. We hebben onze focus heel erg op Middelharnis. Met name omdat we de overgang naar Goeree niet al te groot willen maken. Niet voor ons, maar ook niet voor Quint. Middelharnis biedt alles; je kunt er fijn winkelen, borrelen, uit eten en er is zelfs een toko. Helemaal top!  Onlangs hebben we een mooie huisje bezocht waar we blij van worden. Heel bijzonder qua bouw, ruim genoeg voor ons 3-tjes (en soms 4, 5, 6 of zelfs meer) en weet je? Als ik nu mijn ogen dicht doe en ik zie mezelf daar zitten aan de keukentafel …. ja, dát lijkt me wel wat! Nu hopen dat het niet al te snel verkocht wordt.

Maar eerst ons huis te koop. Plan? Ja, dat hebben we. Ten eerste : makelaar kiezen. We neigen erg naar Makelaarsland, want de gewone makelaar is zo duur! En de rondleidingen door het huis kunnen we prima zelf doen. Bovendien: wie kan er enthousiast vertellen over ons huis? Alleen wij toch?Eind maart nog een weekje vrij om de laatste dingetjes hier in huis nog mooier te maken. En natuurlijk uitmesten en opruimen, want dat moet zeker gebeuren voordat de makelaar de foto’s kan nemen.

Keep you posted!!

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s